Speciality ze zvěřiny
Kód: 780932Související produkty
Ptačí druhy jsou ve skupinách: "velcí jako sýkora modřinka, nebo menší", "přibližně tak velcí, jako vrabec" a "ptáci velcí jako kos, nebo větší"....
Myslivost je více než pět století starý obor lidské činnosti, který se neustále vyvíjí a do značné míry formuje v závislosti na vývoji...
Detailní popis produktu
Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.
256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v zelené základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Literatura |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1 kg |
Záměrná osnova: | X |
160 stran, formát 150 x 215 mm, pevná knižní vazba, barevná laminovaná obálka, 26 černobílých obrázků, 11 pérovek.
Publikace má podtitul „O literárních dílech a autorech od starověku až po současnost“. Čtenáře seznámí s nejvýznamnější světovou i českou literární...
Tato myslivecká osvěta seznámí čtenáře s jednotlivými obory české myslivosti a jejich tradicemi. Vychází na počest zapsání ČESKÉ MYSLIVOSTI do...
Jezevčíci v myslivecké praxi – knižní novinka z lovecké kynologie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.