Optika SWAROVSKI

Zažijte výjimečnou podívanou s optikou SWAROVSKI

Aby byl váš zážitek z lovu nebo pozorování zvěře dokonalý, nesmí vám ve výbavě chybět kvalitní optika, která vám i za špatných světelných podmínek a na velké vzdálenosti umožní vidět neuvěřitelné detaily a nikdy vás nezklame.

 

I toho nejnáročnějšího uživatele uspokojí dalekohledy a puškohledy SWAROVSKI. Prémiová optika vyráběná v Rakousku drží už desítky let vysoký standard kvality a je navržena a vyrobena tak, aby fungovala i v těch nejnáročnějších podmínkách.

 

Všechny dalekohledy a puškohledy SWAROVSKI mají jedno společné – nízká hmotnost, skvělý výkon i při slabém osvětlení, perfektní ostrost, ergonomický design, dlouhá záruka a skvělý servis.

 

Dalekohledy a puškohledy SWAROVSKI vám budou spolehlivým společníkem na lovu i při obyčejných toulkách přírodou.

Náš tip

Nový puškohled SWAROVSKI dS 5-25x52 pro jistý výstřel na různé vzdálenosti kombinuje v jednom působivém celku optickou kvalitu klasického puškohledu s klíčovými výhodami puškohledu digitálního. Automatická korekce záměrného bodu vám jednoduchým stisknutím tlačítka umožní odměřit přesnou vzdálenost a zároveň zohlední nastavení zvětšení, tlak vzduchu, teplotu, úhel a balistické údaje o vaší zbrani a střelivu.

 

Dalekohled SWAROVSKI EL RANGE TA je univerzální dalekohled s vestavěným laserovým dálkoměrem a Tracking Assistant k profesionálnímu použití. Tento dalekohled spojuje nejmodernější optiku s technologií SWAROVISION a digitální inteligencí. Díky zahrnutí individuálních balistických a atmosférických údajů poskytuje přesná měření a v kombinaci s jedinečným Tracking Assistant, který jednoduše a intuitivně nastavíte pomocí aplikace pro chytré telefony, je perfektním dalekohledem pro lov.

 

Dalekohled SWAROVSKI NL PURE vám díky dokonalému spojení obrovského revolučního zorného pole s téměř neznatelnými okraji a přelomovým designem otevře úplně nové dimenze pozorování.

Obraťte se na nás a vychutnejte si jedinečný zážitek z lovu a pobytu v přírodě

V naší kamenné prodejně vám optiku SWAROVSKI i další produkty rádi předvedeme a poradíme vám s výběrem. Jsme jeden z největších prodejců loveckých potřeb v České republice a námi nabízené zboží pochází vždy přímo od výrobce.

 

Máte naši prodejnu z ruky? Odbornou konzultaci vám rádi poskytneme i po telefonu. Zavolejte nám!

Obrázek článku