Speciality ze zvěřiny
Kód: 780932Související produkty
Dozvědět se o osobnostech a legendách, hájících zájmy myslivosti, by mělo být v popředí zájmu každého myslivce.
Praktická příručka „CEREMONIÁL“ – soubor pravidel pro slavnostní obřady. Slovník cizích slov, SNP, Praha 1966. V dřívějších dobách bylo různými...
Nové a v praxi ověřené poznatky z oblasti péče o zvěř a životní prostředí.
340 stran, formát 148x210 mm, pevná knižní vazba, barevná laminovaná obálka, 250 černobílých a barevných fotografií. V r. 2015 vydalo...
Práce na barvě (H.-J. Borngräber) má 352 stran, formát 170 x 240 mm, pevná knižní vazba, barevná laminovaná obálka, 304 barevné fotografie, 67...
Detailní popis produktu
Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.
256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v zelené základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Literatura |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1 kg |
Záměrná osnova: | X |
BIBLIOGRAFIE – Seznam knižních pramenů o určitém tématu. L. Rejman, Slovník cizích slov, SPN, Praha 1966 Předkládaná publikace je ojedinělá. Ve...
72 stran, formát 147x210 mm, lepená vazba, barevná laminovaná obálka, černobílé a barevné fotografie.
Myslivost je historicky spjata s lesnictvím, a proto je tradiční součástí výuky na středoevropských lesnických fakultách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.