Střely Hornady 45 cal .458 480gr DGS® 45033

Kód: STR-45033/12300
Neohodnoceno
Značka: Hornady
60 Kč 50 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ráže střely: 45 cal (.458) 480 grainů/31,1 gramů, DGS®
Baleno po 50ks.


Střely Hornady® DGS® (Dangerous Game™ Series) mají pokročilý profil vyrobený z nejtvrdších materiálů. Pronikají skrz silnou kůži, pevnou svalovinu i tvrdé kosti a dosahují maximální zastavovací síly.
Špička střely DGS® má široký, plochý hrot, který při nárazu dosahuje maximální energie a zároveň odolává deformaci a vychýlení střely.
Díky velmi tvrdému olověnému jádru s vysokým obsahem antimonu a ocelovému plášti s měděným potahem si tato střela zachovává neporušenost a vysokou zbytkovou hmotnost při průniku i tou nejtvrdší kůží a kostí.
Střela má stejný tvar a velikost jako střela DGX® (Dangerous Game™ eXpanding), takže můžete spolehlivě a přesně střílet oboje střely ze stejné střelné zbraně s malým nebo žádným posunem zásahu.


Vlastnosti střel Hornady DGS®:
- ŠIROKÁ PLOCHÁ ŠPIČKA
Plochý profil špičky střely DGS® snižuje možné vychýlenía odolává deformaci pro dosažení přímého a hlubokého průniku. Je ideální volbou při lovu nebezpečné zvěře. - MAXIMÁLNÍ UNIFORMITA STŘEL DGX®/DGS®.
Obě střely DGS® i DGX®, mají odpovídající profil, což nabízí maximální uniformitu, která je ideální při střelbě oběma typy střel stejnou střelnou zbraní. Zaznamenáte nulový nebo jen malý posun v místě zásahu díky jejich sjednocené velikosti a tvaru. - OCELOVÝ PLÁŠŤ POTAŽENÝ MĚDÍ
Těžký plášť z mědí potažené oceli a olověné jádro s vysokým obsahem antimonu pronikají hluboko skrz kůži, svaly a kosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střely
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Diametr: .458
hmotnost grain: 480gr
hmotnost gram: 31,1g
Puška: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: